Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

9 травня

Дата: 09.05.2021 08:23
Кількість переглядів: 1829

Фото без описуЗ Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
 Сьогодні 9-го травня ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, щоб згадати тих, хто ціною власного життя виборов нашу свободу у страшній війні з фашистскими загарбниками. Минають роки, але всі пам’ятають наших героїв і вдячні за їх подвиг.
Пам’ять про війну залишається з нами як сила мужності та незламного духу нашого народу, самопожертви, вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.
Низький уклін і вічна пам'ять усім ветеранам та учасникам бойових дій хто виборював перемогу в жорстоких боях усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував нашу Вітчизну.
Схиляємо голови перед пам'яттю загиблих тих, хто відстояв нашу Батьківщину та виявив мужність та незламну силу духу віддавши своє життя за нашу свободу та мирне небо над головою. Низький уклін і вічна пам'ять!
Ветерани та учасники бойових дій вітаємо вас! Бажаємо вам бадьорості, міцного здоров’я, оптимізму та довголіття. Нехай у ваших родинах панує злагода, любов та достаток.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь